Blogg

Dummies eller dum,dummare , dummast

 Apportering var ordet . Idag tänkte jag , att nu ska vi testa igen - nu när jag ändå byt ut ordet apport till hämta och att nu Stella kommer med allehanda saker till mig . Jag tar fram dummiesen igen för att se om det går med hämta - kommandot . Mmmmeenn Slå nåt hårt i huvudet på mig - varför i hela världen tänkte jag så :P. Stella blev helt galen när jag tog fram den . Visserligen så märker jag framstegen i vår träning . Hon kommer med dummiesen  , enormt slarvigt men men hon kommer med den . Kan dock säga att dummiesen kommer inte plockas fram på länge igen för så ivrig hunden blir när hon ser en dummies - gör att hon har enormt svårt att fokusera på uppgiften . Och jag tror inte att hon hade kommit med den om vi varit i skogen utan då hade hon känt sig helt fri att leka med sin älskade dummies själv. 

Idag på promenaden så funderade jag på hur slö jag varit , kanske dags att börja nu m lydnadsträningen på riktigt , hon är ju inte liten valp längre - kanske dax att höja kraven lite mer . Så när vi kom hem så körde vi lite" gå fot " i koppel . 

När vi är ute på prommis så säger jag kommando " gå bredvid" och där är det inte så noga hur hon går bredvid utan mer gå i koppel bredvid mig och inte dra . Det jag vill med fot - det skärper till kraven på tösen det . Här ska hon ha fokus på mig och belöning fås efter det. 

och jag tycker att hon är lyhörd och lättlärd:) Och enormt härlig att jobba med . imageimage Så söt oxå , här en snabbbild på en Stella på halt underlag <3 

Nu har jag skrivit av mig lite  och vi ska nu koncentrera oss på HOCKEYFINAL och bara njuta av kvällen 

image

På återseende gott folk //


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Bildspel

 

Bloggerska - Exempel


Beatrice Lönn