Blogg

RIP lord Dannys belongs to me - vår Stella

 

väldigt länge sedan det blev någon uppdatering och tyvärr så börjar jag med att försöka skriva av mig all den sorg som uppfyller mig nu . 

Älskade Stella som för ett år sedan fick diagnosen grava höftledsfel har idag fått somna in då hon började halta under julhelgen . vi har varit tvungen att lyfta upp henne i bilen förut men det har ju inte varit mer än så . Nu började hon halta och jag tog ju för givet att det var höften som krånglade så det blev vila . När hon sedan tittade på lillmatte och ville ha hjälp upp i soffan så kändes det inte alls ok . Jag ringde veterinären Som skulle titta på henne och veterinären var så himla snäll och klämde in en tid för oss att komma . Jag var nog redo att höra att det berodde på höfterna och jag har sedan diagnosen hela tiden sagt att hon ska få leva livet fullt ut tills att symtom kommer . 

Å det har hon fått gjort , ljuvliga skogspromenader i fullt spring och med full glädje i blicken , rallylydnadsträningar istället för jaktträning och nosework . 

Jag var dock inte beredd på att veterinären konstaterade att knäleden på bakbenet var helt kaputt till följd av de dåliga höfterna och hältan berott på att knäskålen var ur led . Lilla hjärtat som det måste gjort ont !! och inte ett ända gny utan enbart att hon började halta . 

Vetrinären tyckte inte det var aktuellt m operation - vi skulle möjligen ge henne ett år till 

så idag fick hon somna in och jisses vad det gör ont i mattes hjärta 

älskade Stella har fått levt ett kort liv men givit så otroligt mycket på den tiden och det minsta vi kunde göra var att ge lite tillbaka . Nu mår hon bra och springer runt utan smärta . 

Alltid i våra minnen och hjärtan 

image

 

På återseende // 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildspel

 

Bloggerska - Exempel


Beatrice Lönn