Blogg

tredje veckan

 Hej och god fortsättning

Nu är vi inne i tredje veckan av dräktigheten och nu ska eventuella symtom börja visa sig. Mycket kan man inbilla sig tror jag allt ;P -  så därför så har vi bokat in ett ultraljud nästa vecka. Jag själv, får säkert äta upp hundkorgen om jag har fel men jag tycker nog att det märks att det pågår något där inne. Maten äts inte upp på morgonen längre utan snarare vid lunch och hon går med ett harmoniskt sken omkring sig.

Förberedelser för kommande valpkull är enormt viktigt och det inkluderar att ha det bästa försäkringsskyddet för både Yazzie och valparna så nu är det klart. Fem olika försäkringsbolag blev kontaktade med allehanda frågor om hur försäkringen täcker vid olika tänkbara scenarion.Jag vill ju att mina valpar ska vara försäkrad från allra första dag ifall det skulle hända något vilket några försäkringsbolag inte kunde erbjuda. Anledningen till att kolla upp försäkringar i god tid är ju att många har karenstid vilket jag vill undvika.   

 

 Julen har varit lugn och härlig. Yazzie skötte sig galant när vi  på julaftonskvällen åkte iväg till Härnösand. Även när den lilla femåringen satt igång sina spionsirener och övervakningssensorer som han fått av tomten så låg hon lugnt. Tomten var inte heller något problem mer än att hon så gärna ville hälsa på honom och kolla vad det var i säcken.Det var nog något igenkännande med den tomten ;P 

Vilken underbar hund - kan inte annat än att vara tacksam för att just Yazzie kom till oss.Vi hämtade henne hos kennel Mountjoy på allahjärtans dag för två års sedan och tänk nu kan ev valpar komma på alla hjärtans dag.

image

 

Snart har vi kanske sådana här små miniYazzie och Prontovalpar i huset och vi kan skänka nya hundägare den glädjen som vi upplever av att äga en engelsk springer spaniel.

image

 

Nästa vecka vet vi med säkerhet

IMG_8110

 

På återseende  och vi från Kennel Yazzpeaks önskar dig ett riktigt gott nytt år 2017 //

 

 

 

 

 

 


1 kommentarer

Namn: Tomten 2016
Tidpunkt: 2016-12-30 11:05

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Bildspel

 

Bloggerska - Exempel


Beatrice Lönn